OFERTA/CENNIK WIN – 2024 r.
- „KŁUSZYN 1610″ – białe wytrawne, rocznik 2022 (SM). Wino dwuszczepowe (Jutrzenka, Hibernal). Cukier resztkowy – 3,6 g/l, kwasowość ogólna – 6,9 g/l. Cena – 60 zł
- „KIRCHOLM 1605” – białe wytrawne, rocznik 2022 (SM). Wino dwuszczepowe (Prairie Star, St. Pepin). Cukier resztkowy – 0,2 g/l, kwasowość ogólna – 6,1 g/l. Cena – 60 zł
- „RÓŻANY PŁATEK” – różowe wytrawne, rocznik 2016. Wino wieloszczepowe. Cena – 45 zł
- „CZERWONY DIAMENT” – czerwone wytrawne, rocznik 2016 (BD). Wino jednoszczepowe (Regent). Cena – 50 zł
- „BECZKOWA SUSZKA” – czerwone wytrawne, rocznik 2018 (BD). Wino dwuszczepowe (Leon Millot, Marechal Foch). Kwasowość ogólna – 1,2 g/l. Cena – 50 zł
- „DYMNE” – czerwone wytrawne, rocznik 2016. Wino jednoszczepowe (Marechal Foch). Cena – 50 zł
- „CHOCIM 1673” – pomarańczowe półwytrawne, rocznik 2022 (GM+BM). Wino jednoszczepowe, macerowane w skórkach (Muskat Odeski). Cukier resztkowy – 7,2 g/l, kwasowość ogólna – 6,2 g/l. Cena – 100 zł
- „BERESTECZKO 1651” – białe półsłodkie, rocznik 2022 (SM). Wino dwuszczepowe (Seyval Blanc, Swenson Red). Cukier resztkowy – 15,7 g/l, kwasowość ogólna – 6,9 g/l. Cena – 60 zł
- „ZOFIA ANNA” – różowe półsłodkie, rocznik 2021. Wino wieloszczepowe. Cukier resztkowy – 18,3 g/l, kwasowość ogólna – 6,9 g/l. Cena – 45 zł
- „SŁODKA ANIELKA” – białe słodkie, rocznik 2021. Wino dwuszczepowe (St. Pepin, Prairie Star). Cena – 50 zł
- „WIEDEŃ 1683″ – czerwone wytrawne, rocznik 2022. Wino dwuszczepowe (Leon Millot, Marechal Foch). Kwasowość ogólna – 6,1 g/l. Cena – 45 zł
- „BYCZYNA 1588″ – czerwone półwytrawne, rocznik 2023. Wino wieloszczepowe. Cukier resztkowy – 8,9 g/l, kwasowość ogólna – 8,1 g/l. Cena – 45 zł
- „KOMARÓW 1920” – pomarańczowe półwytrawne, rocznik 2023. Wino wieloszczepowe, macerowane w skórkach. Cukier resztkowy – 10,4 g/l, kwasowość ogólna – 6,9 g/l. Cena – 45 zł
- „BLASK BURSZTYNU” – półsłodkie, rocznik 2020 (BD). SKład: Leon Millot, Marechal Foch, Seyval Blanc. Cukier resztkowy – 14 g/l, kwasowość ogólna – 8 g/l. Cena – 45 zł
Medale zdobyte na konkursach winiarskich: GM – złoty, SM – srebrny, BM – brązowy
Wino dojrzewało w dębowej beczce – BD
Podział win: Wytrawne – zawartość cukru resztkowego 0-4 g/l, lub maksymalnie 9 g/l, jeśli różnica pomiędzy cukrem resztkowym, a całkowitą zawartością kwasu w przeliczeniu na kwas winowy wynosi 2 g lub mniej. Półwytrawne 4,1-12 g/l, lub 18 g/l jeśli różnica pomiędzy cukrem resztkowym, a całkowitą zawartością kwasu w przeliczeniu na kwas winowy wynosi 10 g lub mniej. Półsłodkie 12,1-45 g/l. Słodkie 45,1-85 g/l. Likierowe powyżej 85 g/l.